Георги Марковза Епицентър. бг 10 неща, които се случихо по света

...
Георги Марковза Епицентър. бг 10 неща, които се случихо по света
Коментари Харесай

Георги Марков: Влизането на войски от трети страни в Украйна е неизбежно. Дано не сме между тях!

Георги Марков

за Епицентър. бг

 

10 неща, които се случихо по света и за които никой в България не приказва

 

1. Има доказателства, че фамилия Байдън е получила милиони от Китай през 2017 година посредством Хънтър Байдън - наследник на президента, тогава вицепрезидент на, Съединени американски щати. Новината заяви не кой

да е, а Джеймс Комър - началник на проверяващата комисия в Камарата на представителите. Fox News e изведе през вчерашния ден на първата си страница.

 

2. Украинският външен министър Дмитро Кулеба много недипломатично заплаши посредством BBC с Видовден всички страни,  непомагащи на Украйна в спора и войната с Русия.

 

3. Кого заплашва в действителност Кулеба? Вчера се събраха в Анкара Тюркоезичният стопански съюз: Турция, Казахстан, Азербайджан, Киргизстан, Тюркменистан. На форума беше и Виктор Орбан, защото маджарите са асоциирани в този съюз.

 

На взаимен брифинг Ердоган и Орбан се оповестиха за мир. И двете страни са членки на НАТО! При това Турция е с най-силната войска в Европа!

 

Орбан даже прикани да се извърши международно броене на популацията, което е за мир и не взима страна във войната. Оказва, че са няколко милиарда.

 

4.Китай от ден на ден се сближи с Русия. Предстои посещаване на Си при Путин и то бе оповестено публично.

 

5. След взаимните военни учения Китай, Индия, Русия през септември 2022-а, предстоят нови- Русия, Китай и Иран.

 

НАТО има срешу себе си, въпреки и неофициален, мощен боен съюз, много по-силен от Варшавския контракт.

 

В стопански проект пък Шанхайският съюз е Колосален с над 4 милиарда население.

 

В последна сметка китайци, индийци, турци, араби, бразилци, южноафриканци и т. н. не поддържат Украйна.

 

6. След Тръмп, който упрекна Байдън за войната и рече, че ще я приключи, се обади и вторият по известност републиканец Рон Де Сантис. Губернаторът на Флорида и евентуален кандидат за президент бе безапелационен пред Тъкър Карлсън по Fox News, че украинската война не е в народен интерес на Америка.

 

7. В Холандия стана политическо земетресение.! Марк Рюте бе надвит от партията на Фермерите, които взеха повече места в Сената. Това е показателно за неолибералната мъка на Запад, която занапред следва.

 

8.Във Франция нощес хиляди студенти излязоха на демонстрации в Париж, Марсилия, Лион, Монпелие, Марсилия, Гренобъл... На 23 април следва може би най-голямата стачка във Франция в цялата история на страната против повдигане на пенсионната възраст.

 

9. На този декор в понеделник се организира работна вечеря в Париж на Макрон с Орбан до късни доби. Без нито дума за публицистите по-късно! Изглежда са на един ум освен за развиването на атомната енергетика в двете страни...

 

10.За първи път след Втората международна война се случи над Черно море боен руско-американски случай.

 

На този декор апела на американския боен министър Украйна да направи пролетно контранастъпление, е плашещ? С каква войска ще го вършат украинците като няма към този момент, какво да се активизира? Очевидно влизането на войски от трети страни в Украйна е неизбежно. Дано не сме сред тях?!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР